THORNI LOUNGE

We zijn bezig om onze grote schuur te transformeren in een lounge, evenementruimte, dansvloer en filmzaal op zonne-energie!

Show More
Show More

GEODETISCHE

KOEPEL KAS

We bouwen een geodetische koepel kas met interne verwarming om te experimenteren met het kweken van voedsel in Newfoundland gedurende het hele jaar. Daarnaast is het een geweldige plek om tot jezelf te komen.

 
Show More

ONZE TUIN

Onze tuin is volledig met de hand gegraven en wordt verzorgd volgens de methoden van permacultuur. We gebruiken nooit chemische meststoffen. Zeewier, keukenafval en ander organisch materiaal eindigen in onze compostbak en vormen krachtig, natuurlijk mest.

 
 

FIETSAANGEDREVEN

WASMACHINE

We zijn een fiets-aangedreven wasmachine aan het bouwen! Je kunt je kleren mooi schoon krijgen tijdens een goede workout. Het ontwerp hebben we van deze mensen. Op een mooie dag kun je hierna je kleren natuurlijk buiten ophangen.

OUTHOUSE &

SOLAR SHOWER

Ons toiletgebouw is licht en doorluchtend met veel privacy, en de wasbak werkt op regenwater en zwaartekracht. Hiernaast bouwen we een zonnedouche, ook werkend op regenwater en zwaartekracht, opgewarmd door de zon!

 
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

info@bertbarkinn.com

(709) 694-2222

2018 by BERT BARK INN. Proudly created with Wix.com